Špenátové jednohubky so šampiňónmi
Stredné
8 osôb
30 min
8 min
Lacné
Ingrediencie
pre 8 osôby
½ balenia Bonduelle mrazený špenát (400 g)
Bonduelle šampiňóny krájané premium (425 ml)
½ cibule
olivový olej
200 g nastrúhaného syra
soľ
čierne korenie
maslo
toastový chlieb
Bonduelle šampiňóny krájané premium (425 ml)
½ cibule
olivový olej
200 g nastrúhaného syra
soľ
čierne korenie
maslo
toastový chlieb
ingrediencie pre 8 osôb
½ balenia Bonduelle mrazený špenát (400 g)
Bonduelle šampiňóny krájané premium (425 ml)
½ cibule
olivový olej
200 g nastrúhaného syra
soľ
čierne korenie
maslo
toastový chlieb
Bonduelle šampiňóny krájané premium (425 ml)
½ cibule
olivový olej
200 g nastrúhaného syra
soľ
čierne korenie
maslo
toastový chlieb
- krok 1Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu.
- krok 2Pridáme plátky šampiňónov a mrazený špenát a opekáme cca 10 minút, alebo kým špenát nie je úplne mäkký. Potom podľa chuti okoreníme.
- krok 3Toastové chleby opatrne rozvaľkáme natenko a pripravíme si formu na muffiny. Jednotlivé žliabky vymastíme maslom a vyložíme rozvaľkanými chlebmi.
- krok 4Naplníme ich zmesou z panvice, posypeme syrom a necháme zhruba 8 minút zapiecť.
- krok 5BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Falafel s jogurtovým dipom
- OBJAVTE RECEPT
Detoxikačná zeleninová polievka s cviklou
- OBJAVTE RECEPT
Tekvicová kari polievka s rezancami a hubami shiitake
Objavte tiež…






.webp)








.webp)