Cereali s hubami a parmezánom
Jednoduché
2 osôb
15 min
6 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
- krok 1Na panvici rozohrejeme olivový olej a sprudka na ňom orestujeme nakrájané huby.
- krok 2Pridáme celé balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou, podľa chuti okoreníme a zhruba 6 minút restujeme.
- krok 3Tesne pred koncom pridáme ¾ balenia baby špenátu a premiešame.
- krok 4Podávame posypané nastrúhaným parmezánom a ozdobené lístkami špenátu.
- krok 5BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Cereali s údeným tofu
- OBJAVTE RECEPT
Krémové cerealito
- OBJAVTE RECEPT
Pavúčia tekvicová polievka
Objavte tiež…






.webp)








.webp)