Šalát z tuniaka so špargľou a červenou fazuľou
Stredné
4 osôb
30 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle mini červená fazuľa (106 ml)
1 veľký zväzok špargle
1 plechovka tuniaka (kúsky tuniaka v oleji)
1 najemno nakrájaná červená cibuľa
1 polievková lyžica kapár
1 polievková lyžica olivového oleja
1 polievková lyžica octu z červeného vína
2 polievkové lyžice jemne nasekaného estragónu
1 veľký zväzok špargle
1 plechovka tuniaka (kúsky tuniaka v oleji)
1 najemno nakrájaná červená cibuľa
1 polievková lyžica kapár
1 polievková lyžica olivového oleja
1 polievková lyžica octu z červeného vína
2 polievkové lyžice jemne nasekaného estragónu
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle mini červená fazuľa (106 ml)
1 veľký zväzok špargle
1 plechovka tuniaka (kúsky tuniaka v oleji)
1 najemno nakrájaná červená cibuľa
1 polievková lyžica kapár
1 polievková lyžica olivového oleja
1 polievková lyžica octu z červeného vína
2 polievkové lyžice jemne nasekaného estragónu
1 veľký zväzok špargle
1 plechovka tuniaka (kúsky tuniaka v oleji)
1 najemno nakrájaná červená cibuľa
1 polievková lyžica kapár
1 polievková lyžica olivového oleja
1 polievková lyžica octu z červeného vína
2 polievkové lyžice jemne nasekaného estragónu
- krok 1Špargľu varíme vo vriacej vode 4 – 5 minút, kým nebude mäkká. Schladíme pod tečúcou vodou a necháme odkvapkať.
- krok 2Potom špargľu nakrájame na cca 5 cm kúsky.
- krok 3Pridáme tuniaka, červenú fazuľu, cibuľu, kapary a premiešame.
- krok 4V inej nádobe si pripravíme zálievku: zmiešame olivový olej, ocot a estragón a takto pripravený dresing nalejeme do šalátu.
- krok 5Pred servírovaním necháme chvíľku postáť.
- krok 6BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Zapekaná ryba s fazuľou v paradajkovej omáčke
- OBJAVTE RECEPT
Tacos s fazuľou a avokádom
- OBJAVTE RECEPT
Strašidelné plnené papriky
Objavte tiež…






.webp)








.webp)