Cícer s cibuľkou a parmezánom
Jednoduché
4 osôb
15 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 plechovka Bonduelle Vapeur cícera (425 ml)
3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej
3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného
maslo
soľ
3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej
3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného
maslo
soľ
ingrediencie pre 4 osôb
1 plechovka Bonduelle Vapeur cícera (425 ml)
3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej
3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného
maslo
soľ
3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej
3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného
maslo
soľ
- krok 1Cícer ohrievame na masle tak dlho, kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrny.
- krok 2Pridáme dehydrovanú smaženú cibuľku, premiešame, osolíme a posypeme parmezánom.
- krok 3BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Letný šalát s cícerom
- OBJAVTE RECEPT
Cícerové guličky
- OBJAVTE RECEPT
Cícerový koláč
Objavte tiež…
.webp)

.webp)



.webp)








.webp)